събота, 27 февруари 2010 г.

Награда

Отново ме награди SnowQueen за което много и благодаря. :)

А сега е мой ред да предам нататък наградата :)
1. Ивка Момиче с голям талант и желание, тя ми даде и старт да започна да се занимавам с фелтинга, за което много и благодаря :)
2. Точица Блог, който е много интересен, поне за мен, уча начална педагогика и много обичам децата затова ми е интересно всичко в този блог
3. Nana Много красиви картички твори, заслужава наградата и още как :)
4. Chiges Отново прекрасен блог, с много красоти.
5. Creative Невероятни картички прави creative :) Ника и е много добре измислен, Слуша музика, която и на мен ми харесва :) :) :)
6. Sunny Това е едно малко момиче, като мен :) което прави невероятни картички, много ми харесва и нещата които пише в блога си, затова заслужено получава наградка :)
7. Моят шарен свят Една всестранно развита личност с прекрасни творения :)
8. Дани Павлова Фен съм на нейните играчки страхотни са :)
9. Mijjjka Наскоро открих този блог, има информация, която на мен ми е много интересна :)
10 ...... Още не съм измислила

четвъртък, 25 февруари 2010 г.

Мартенички :)

Направих тези две мартенички за благотворителен конкурс ( само, че аз участвам само благотворително понеже съм вече стара :) :) ;) ) На първи март всички събрани мартенички ще бъдат раздадени в болницата в Плевен. Изживяването наистина е много емоционално ( миналата година ходих да раздавам)Хем се радвах много на всяка усмивка на болно детенце, хем ми ставаше тъжно дори плаках при някой много тежки случай, с тези мартеници ние им вдъхвахме надежда, радост и положителни чувства. С тези мартеници които направих надявам се да стопля някое сърце, да го зарадвам и да помогна за по бързото му оздравяване ( било дете, баба и т.н. )
А ето и мартеничките първата е направена като ключодържател от вълна по мокрия начин. Заших я на едно картонче за по-естетически вид :) Използвах дошлият ми подарък от щурото предизвикателство От зад залепих подходяща картинка с надпис Пролетта е във въздуха :)
Втората е картичка, използвах техниката квилинг, фона направих със духащи фломастери :)Ще участвам с тази картичка и в предизвикателството на Картичкофуриите

събота, 20 февруари 2010 г.

Фея на цветята Кая

Участвах в първото предизвикателсвто на crazy challenge на валентинска тематика и да се похвала извадих късмет спечелих наградата им :)
Следващото им предизвикателство е свързано с пеперуди и цветя. Исках да участвам задължително имах готово нещо, но не мога да го покажа защото участва в мартенския обмен Затова започнах да си мисля какво да направя и ми хрумна идеята да направя Фея, хем има крила ( ето ти пеперуда :)), хем цветя( налие е фея на цветята). Започнах във сряда и по цял ден си боцках вълната :) Ставаше толкова красива и изваяна истинска фея:) Но дойде ред на главата в началото вървеше добре докато не сложих очите и устните, изобщо не си представях така лицето приличаше за вещица, голямо борба беше с главата. Направих след това крилете и на следващия ден дойде ред на косата и разните детайли. Свърших я вчера вечерта, но все пак не ми харесваше главата и по точно устата все едно беше яла живи хора или от цветятя в ръката и :) ;) :) Цяла вечер си мислех за нея и не можах да спя добре, на сутринта я грабнах вече да и правя снимки, но не ми харесваше, казах си или ще я оправя или ще стане по зле. И започна пластичната операция на устните и. Днес на обяд вече бе готова роди се една красива фея на цветята на име Кая. Толкова и се радвах, че започнах да подскачам като малко дете и да я гледам от различни ъгли и да си пея песничка за Кая :) :)
И сега представям Ви моята малка Фея на Цветята Кая, вдъхновена от Crazy Challenge



А ако някой се пита защо е гола, вкъщи ми надуха главата за това :), гола е защото просто ми хареса колко финно и стана тялото, много нежно и красиво и ако я бях облякла според мен щях да я разваля. Иначе измислих ,че понеже е фея която е невидима затова и може да си позволи да си лети гола :)

Валентинка

Дълго време не можех да си заредя фотоапарата и да Ви покажа каква красива валентинка получих от Таня. А ето я и нея в цялата си прелест.

Участвах в обмена Подари сърце и се паднахме с Таня да си разменим валентинки. Получих я два дена преди празника. Погледнах в пощенската кутия, често го правя :) , а там известие помислих си , че е една поръчка която направих по интернет и бързо бързо закрачих до пощата. Подадох бележката и човека ми даде един огромен пакет, аз се зачудих от кого ли е, не чаках нищо голямо ?? После обаче погледнах и видях, че е от Таня. Зарадвах се и с нетърпение разкъсах още в пощата пакетчето :) :) :) Показа се червеничко, извадих я и ооо каква красива възглавничка с двама влюбени на нея. Толкова хубаво ми стана, не очаквах такъв голям подарък. Даже като се прибрах вкъщи приятеля ми започна да мрънка от къде са тия валентинки всеки ден нова, а и като видя тази съвсем се намуси :) :) :)
Благодаря на Таня за прекрасния подарък, който ме зарадва и стопли много и ако съм те обидила с нещо се извнявам .
Тези обмени са едно невероятно приключение от направата на подаръчето до получаването.

събота, 13 февруари 2010 г.

Валентинки

Честит празник на всички влюбени и на тези които тепърва ще се влюбят :)
А сега малко валентинки това мече се казва Вивалди участва в руски обмен Направен е от 100% вълна, чрез техниката фелтинг. Много си го харесвам едно от най- сполучиливите ми неща от тази техника. Ще го пусна да участва и в това предизвикателство :)

Това творение е за нашия обмен Дъска за хляб на която съм изпирографирала картинка на две влюбени мишлета :)Надявам се да се е харесала на получателя :)И към това произведение направих и картичка, която не е нищо особено, но има нещо в нея и на мен много си ми харесва. И двете неща пак ще участвам в предизвикателството, което споменах по горе :)

четвъртък, 11 февруари 2010 г.

Баба марта бързала - мартеници вързала


Това е обмен за ръчно изработени неща, по случай Баба Марта. Срокът е 14.02., на 15.02 е тегленето. Задължително в условието е по тове което ще правите да преобладава бялото и червеното като цвят. Може да направите каквото искате: скрап албум, герданче от фимо, плетено шалче, играчка и т.н. Ограничение във възрастта няма, може да участват и хора които нямат блог. Добре дошли са и хора, които не живеят в България. Колкото повече хора се съберем толкова по добре. За по подробна информация влезте тук
АЗ ЩЕ УЧАСТВАМ, А ВИЕ ?

Дойде и първата ми валентинка :)


Гледам в пощенксата кутия известие веднага тичам за ключ. Изваждам листчето и гледам пише Лазицкая Вероника и адреса подробно, викам си това сигурно са снимките които съм поръчала на една приятелка и нацупена влизам в къщи, майка ми поглежда и казва това е от Русия.( фамилията там я пишат пред името) ???? Аз в първия момент учудена, че кой ще ми пише ;? Сещам се обаче, че участва в ето този Сърдечен поздрав И веднага на бегом през преспите сняг стигам до пощата. Дават ми два пакета, аз учудена ги гледам едното снимки, др. поръчан от 100 години часовник от ебау, които дори съм забравила. Питам аз дали случайно няма още пакетче, рови човека рови. И намери едно колетче от Русия :) :) :) . Аз радостна тичам пак вкъщи, разкъсвам с нетърпение обвивката и отварям кашончето и оооо чудо красоти, една много красива картичка на нея пише и от кого е Lepesto4ex с хубаво пожелание, главния подарък, който на руски му викат пинкин не знам какво точно е според мен за игли също много красиво и симпатично, аз си го поставих като картинка, две магнитчета с изглед от Сургута, градът от който идва колетчето :) и един голям шоколад, който е много горчив такъв за първи път опитвам, разделен на отделни дозички с различен процент съдържание на какао. Много хубаво ми стана от тази валентинка със сигурност ще продължавам да участвам и в други подобни проекти. Голямо хвалена цял ден, продължава и днес :)

неделя, 7 февруари 2010 г.

ЧРД Дени

Това е моя първи братовчед който днес става на 12 години. Да е жив и здрав и да преследва мечтите си. Късмета винаги да е със него.

На сниката е неговата мечта да стане футболист, направен от глина. Направен за конкурс, не спечели, но според мен си заслужава награда :)

Когато правих за проекта Сърдечен поздрав валентинка от филц, на него много му се искаше и той да пробва и ето какво направи. Само не ме питайте какво е това Не знам :) Но се получи интересно и най важното с голям мерак си го направи. Брат му, който е на 1 година много го хареса, та днес ми е дадена задачата малко да го пооправя, че от толкова игра главата му ще падне всеки момент. :)


А ето и какво направих за рождения му ден.

Заека се казва Рапон, кройката е моя и не е много сполучлива :) Пълен е с вълна, плата е хавлиен, но аз го обърнах наобратно така ми хареса повече. И отгоре в/у плата с игла набивах нослето, очите, ушите и перчема от вълна. 100% Натурален както се казва :) :) :) Има си и опашка, която също направих от набита вълна. Картичката я измислих на бързо сутринта, много добре се получи. Момченцето го рисувах сама е гледах от една картинка в интерент :)