понеделник, 18 януари 2010 г.

Снежко



Вчера вечерта започна да вали сняг, много се зарадвах и си пожелах днес да е натрупал. Сутринта с нетърпение погледнах на вън и Оооо Щастие има за пързалка. Има и за снежен човек и така се сетих, за този Снежко от миналата година.
Излязох да разходя кучето и видях снежен човек, хрумна ми идеята и аз да си направя. И така 2 часа, бях цялата мокра накрая, но си заслужаваше, много приятна и ледена занимавка :) А резултата ми хареса много.
Моля за Вашето внимание, представям Ви госоподин Снежко. :) :) :)

3 коментара:

Chiges каза...

Господин Снежко е страхотен! Добре си се потрудила, впечатлена съм. Вероятно заниманията с глина са ти дали необходимата основа (сурвакарчето е много добре изработено) и Снежко е станал сладур. Добре че не е наоколо дъщеря ми, че тутакси ще ни засили цялото семейство да правим снежен човек :). И дума няма да отварям че най- доброто, което мога, е да сложа две топки една върху друга :D.
Готова си за онези фестивали с големите снежни фигури ;).

Мама на Ежко каза...

Е не е трудно даже е много лесно, вчера с братовчед ми излязохме на вън и голямо радост на снега, та с него направихме един мотор от снях, може по късно да пусна снимки, но са правени по- късно и мотора беше затрупан със сняг и не се личи много :)
Мерси много за милите думи.

zaycheto каза...

г-н Снежко е невероятен. Ние тук във Варна си имаме повече от необходимото сняг, но с този нашия вятър човек не може да м суе наслади пълноценно. :)))00