неделя, 7 март 2010 г.

Честит 8 Март!!!

Честит 8 март на всички майки, дами, момиче и на всеки който му се празнува :)
Понеже вече нямам много сили няма да пиша много, само пускам снимки на картички, който направих за утре :)

6 коментара:

Анонимен каза...

Ама този пикльо по-малък от картичката, бе! Как го изплете дребосъка. Невероятен!Смея се на глас, да знаеш. Блазе й на майка ти. Имай в предвид, че дребни неща се правят трудно наистина, но си се справила перфектно.
Таня

Мама на Ежко каза...

Благодаря , Таня. Наистина трудничко, но според мен всеки може да се спраяви, не е кой знае какво, а и обясненито е добро, така, че пробвай се и ти :) По принцип мечето трябваше да е още по малко, но явно трябва още по малка кука и по тънка прежда, определено ще пробвам пак да го направя само, че още по мини :)

Анонимен каза...

Хе, ама ще стане като Малечко-Палечко. Вярваш ли ми, че пиша това и се треса от смях. Ама нямам търпение - пробвай и показвай.Е,е,е бива те.Като китайците си - страшно ги бива в дребните детайли. Спорна работа ти желая.
Таня

Мама на Ежко каза...

Бе изобщо не ме бива в малките детайли, много са ми "дебели" пръстите :) :) :) и не мога да изпипам нещата особено ако работя с глина. Ще видя по нататък , може да пробвам един палечно да направя за ключодържател :) Само, че наистина много работа, аз Робин главата няколко пъти му развалях, ръце правих по 5 пъти, все нещо не ми излизаше :) Като ме ядоса оставям настрана и си чака реда, кога ще съм на кеф :) То и затова го правих толкова време.

Мама на Ежко каза...
Този коментар бе премахнат от автора.
Unknown каза...

cute cards!!!
Trish