вторник, 30 март 2010 г.

Кой иска да получи подарък ( ПИФ )Записах се в Пиф във блога на SnowQueen и Naidenok
PiF е съкращение от PAY IT FORWARD, това е филм, който е невероятен гледах го преди година. Препоръчвам на всеки, който не го е гледал. На български се превежда Предай нататък.
Кратко резюме на филма:

ПРЕДАЙ НАТАТЪК
Всичко в живота на учителя по социология Юджийн Симоне изглежда подредено. Но дълбоко в душата си той е добър човек, опитващ се да предаде малко от своето смирение на учениците си. Арлийн Маккини е самотна майка, работеща на две места и готова на всичко, за да отгледа своя син Тревър( Опитва се да го научи на много неща, но понеже често отсъства от дома, усеща, че го губи. В училище Юджийн дава на Тревър задача: да измисли как би могъл да направи света по-добър и да приложи на практика идеята си. Тревър създава интригуващ план за приобщаване на повече хора и променя тежкия живот на своята майка, която се влюбва в учителя на сина си.

А СЕГА ЗА САМАТА ИГРА

Това всъщност е една игра, взаимствана от филма. Нещо като нашето Предай нататък Handmade подарък.
А ето и правилата на играта:
Набирам 6ма кандидати да станат мои Пифове :) Как? Първите трима коментирали под тази публикация стават мои Пифчета. В течение на една година аз ще направя за тях ръчно направен подарък. Моите Пифчета трябва да продължат играта и да предадът нататък. Първите шестима, които оставят кометар нека ми пишат имейл с техен адрес и да кажат какво биха искали да им подаря, в какъв стил и т.н.