четвъртък, 15 април 2010 г.

Отчет :)

Ето една картичка, с която ще участвам е Крейзи Темата е 3Д или нещо обемно. Тази картичка си е отвсякъде 3D, жабока, цветята - квилинг, картона и той :) Като се хванах да я правя изобщо не знаех, какво и как, но в крайна сметка се получи много готина, на мен много си ми харесва.



Сега малко друга тема:
Нали уча НУП и ни дадоха задача по Бит и ТЕхника да направим план- конспект на презентация. Темата ми беше кукли за куклен театър и бях измислила много готин урок, но нямах нужните платове да направя куклите, които бях намислила и затова направих Урок за фелтинга :) позната тема за мен и интересна за децата ( така си мисля )

Ето какви модели направих за урока


Това са Пана, но аз ще си ги префасонирам, мисля да направя чантичка от тях, нз ще видя, а ето какво направих с едно от паната ( Малка възглавничка, пълна с вълна, изцяло Еко :)плата на задната и част е от 100% чист памук )


А ето и самата презентация и клипа към нея.

7 коментара:

Chiges каза...

Чудесна е картичката ти, но истински ме впечатли фелтинга. И като гледам ръката ти до възглавничката, разбирам какви са и размерите- тя е едно истинско малко бижу :).

Irena каза...

Страхотни са, много ми харесват.
Фелтинга ти се отдава и то много.

ivkahandmade каза...

Страхотно мила, браво на теб. Получило се е наистина страхотно. Аз много харесвам 3Д обектите. Картичката е много сполучлива. А за възглавничката - без коментар! Влюбена съм в нея направо.

Мама на Ежко каза...

Мерси :)
Направих и картичката и възглавничката за един човек, но няма да издавам подробности сега, а когато всичко мине добре :)

Creative каза...

Ее, аз съм без думи!
Поздравления! :) Чудесни!

Bla каза...

Кажи после дали мистериозният реципиент си е харесал подаръка.

Unknown каза...

I really like both, thanks so much for playing along with us over at the crazy!!!
Trish