понеделник, 14 февруари 2011 г.

Just Мечо


- Боли ме нещо, точно тук, какво може да е? Всъщност не е точно болка, не е толкова неприятно, пълнота, мммм едно неопределено чувство ... Сякаш сърчицето ми ще излезе, така тупти...

- Хм, мое малко мече това най- вероятно е любовта, може би си влюбен, не съм специалист в тази област, но кой ли е, предполагам че просто обичаш отдай се напълно на това чувство, мисля, че е прекрасно, поне така съм чувала, не се затваряй в себе си пусни сърчицето да излезе да, да се отдаде.


- Но, но аз нямам приятелка как така ще обичам, как ще съм влюбен?

- Хахах, мое малко глупаче, не е задължително да имаш приятелка, може да обичаш не само някой, но и нещо. Любовта също е и различна, по един начин обичаш майка си, по съвсем друг някой приятел. Сложни думи са любов, обич, влюбен, трябва да попитаме някой специалист, приемерно Купидон :) Но по- добре сами да стигнем до отговора, сами да извървим розавия, летящ криволичещ път.


- Мисля, че разбрах значи аз със сигурност обичам, всичко което ме заобикаля, природа, хора, птички, медът, който хапвам за закуска :)Теб. Ами всъщност не се сещам да не обичам нещо. А дали съм влюбен щом обичам, значи съм влюбен. Но моето малко сърчице, не може да издържи на тези силни чувства. А дали съществува несподелена любов ?

- Не, ако ти наистина обичаш някого, не трябва да очакваш от него същото, стига ти просто да го обичаш и той да е щастлив. Трябва да се раздаваме .. доброта, любов

- Сетих се нещо, ще ми направиш ли едно голямо сърце, да мога да събера цялата тази любов, която изпитвам към света :) Така ще мога да я усмисля, подредя, а не по скоро ми харесва да е бурна и хаотична, значи и трябва място за движение, да определено ми трябва по- голямо сърце :)

- Какви идеи има само в тази малка главичка :)Добре щом така желаеш, заповядай.


- Ехаааааааа, какво голямо сърце, благодаря ти, много ти благодаря. Любовта ми към теб първа ще сложа в новото ми сърчице :)

- Хах благодаря и все пак за какво ти е такова голямо сърце?


- Ех, нали ти казах, не ме ли слушаш. Пък и горчивината, нали знеш светът така е устроен винаги има добро и зло, черно и бяло. Е аз имам голямо сърце препълнено с любов, което е доброто, бялото. Когато черничкото дойде, то ще види цялата тази любов, ще се засрами и ще се скрие в някое кътче, на новото ми сърце, след време ще изчезне и така аз изобщо няма и да разбера, че е наминало :)

- Хм, накараме да се замисля, е приятелю как е да обичаш, да си влюбен :)

- Какви са тези въпроси, ти много добре знаеш, може ли човек, да не обича и да създаде такова мече като мен? Влюбена си и още как ! :) Стигнахме ли до отговор не знам, но със сигурност знам едно нещо, че те ОбИЧАМ !!!

- И аз мое малко меченце :)

2 коментара:

Cattt каза...

Много сладичко мече. И аз го обикнах :)

Dimitar Paskalev каза...

Колко красиво... :) <3