неделя, 17 юли 2011 г.

Малко творчество и в Англия

Работа, работа и пак работа, но имам и много свободно време и ако не съм уморена се чудя какво да правя, нещо интересно, различно и смислено. Така понякога нищо не измислям и прекарвам времето шматкайки се наляво надясно или в леглото, това ще рече изморена съм била :) Друг път ми хрумват разни идейки.
Първата е тази ягодка, така и така толкова време само ягоди събираме, та защо да не направя една и от вълна :) Преди няколко дена брахме за последно ягоди, мммм ще ми липсват бяха много вкусни, мислех, че ще ми втръснат, но напротив пристрастих се към тях.

ПОнеже контактувам доста с поляците тук, а и самият език ми харесва, пък и където да се обърна все нещо полско уж сме в Англия хахха малко отклонение от темата :)
Няма какво да правим един ден и решихме ще гледаме филм, пускаме филма, та главния герой се казва Джейкъб, а тук има поляци, които се казват така и аз на шега казвам този е поляк и наистина оказа се поляк, на всичкото отгоре и слона разбираше на полски ( филма е Water for Elefant, много добро филмче) направо седим и се гледаме и се чудим какво става, друго ... поръчвам си солети от Теско, носят ми ги и пак полски хахах супер просто :) заебише ( по полски)
Та така да продължим, имам една тениска, която много си обичам с две зайчета и отдолу пише KISS ME та тя от много носене започна да се къса и си казах трябва нова, после ми дойде идеята да напиша надписа на полски, купих си боички развихрих се и стана една невероятна тениска, по хубава от оригинала :) Много бързо и сложих петънце от вишна ама нищо.

С това момиче, казва се Кали пък направихме Twister, една моя много любима игра още от Германия. Още не сме я използвали на макс, но има време ще поиграем, важното -вече я има.



Тук залезите са уникални, и в България са, но тук може би защото няма блокове, които да ми пречат да наблюдавам ги забелязвам повече, всеки ден от красив по- красив, уникални. Зарибих се да си ги снимам,
за фон на десктопа са уникални, всеки ден си слагам различна, всичките са толкова хубави не мога да си избера :)
И сега се чудя, кои да ви покажа всичките са уникални... И от залезите започна едно снимане на всичко, та и това може да се причисли към творчеството ми :)



Сърцето ми харесва много, излизам аз от караваната поглеждам на горе, ааа сърце и то много добре оформено, като за облак, и само дайте ми дайте ми бързо фотоапаратааааааа, та успях да го хвана преди да го разнесе вятъра, много му се радвам, даже във фейса съм го сложила като профилна снимка.
Това е един от многото опити да снимам луната, но докато си настроя фотоапарата облаците я покриват и нищо не става.



Хахахахах вчера, не бяхме на работа та кво да правим ще ходим на шопинг, но ни хрумна една щуротия да отидем да мерим булченски рокли, якоооооо. Та вали един проливен дъжд и се разхождаме из центъра на Кингс лин и питаме за сватбен магазин. Една жена ни показа къде е даже ни заведе до него, но само ме погледна и попита ама в този дъжд ли ? И аз " ами днес ни е почивен ден" Та влизаме в магазина и почваме да разглеждаме, като за начало нищо не грабва окото, много рокли, а нищо интересно и все ми се струват огромни, питаме ние са малък размер и те " Ами като за вас ... няма, най- малкия е 10ти, но от този рамер няма избор" нищо аз ще разгледам и голяма неголяма ще меря хаха та започвам да си търся 10 размер, продавачката идва и пита, а кога е сватбата, аз я разбрах, но се чудих какво да кажа и попитах "What?" и тя повтори, и аз ами след 3 месеца :) и тя ааа дотогава ще докараме спокойно :)
Избрах си две, едната по изчистена, другата като за принцеса. Та влизам меря, вързах си и косата, снимки си направихме абе супер, и даааа бяха ми големи, но нищо, жената каза, че ще ми ги преправят, само да си харесам хаха Първата не ми хареса толкова, но втората, направо се влюбих в нея, голямо оглеждане и разхождане, та чак си и подскачах с нея. Много много ми хареса. Бях си сложила дори и годежен пръстен хахах Позабавлявахме се вчера много добре :)




Да вчера беше един много интересен и емоционален ден.

2 коментара:

Te4eto каза...

Eeй, шматка такава... сега жената ще заръча малки рокли и кой ще ги купи, а? хаха може тези дни пак да наминеш и да и дадеш малко зор :)
Забавлявай се!

Мама на Ежко каза...

Хахахах, емиии да шият и малки, те само някакви гигантски, ние миньончетата нне сме ли хора хах