сряда, 7 април 2010 г.

Трала - ла - ла - ла

Дълго не съм писала и си позабравих малко блога, та това може би ще е един дълъг пост :)

Така поред на снимките ще изброявам и нещата, които се случиха.

Първо купих си едни много готини рибки, в които се влюбих от пръв поглед. Имена си нямат, някак рибите ми е странно да ги кръщавам, не знам защо ;? Аз обичам да влизам в зоомагазини, та влизам си и разглеждам и видях рибите такова чудо за пръв път видях, ходя какво разглеждам и пак при тях :) :) :) Не ми се харчеха много пари, но просто те ми говореха " Купи ниииииии" Цената им е малко солена, но не съжалявам, че си ги взех. Понеже всичките от този вид бяха много красиви се чудих какви да взема, имаше лилави, розови, червени, жълти, всичките електрикови. Аз взех оранжева и зелена. Ех моите сладки малки рибоци, ето снимките, да им се порадвате и Вие :)


Второ :) кучето ми е марсианец :), шегувам се разбира се, но е факт зелено е :) Майка ми ми подари един комплект чершави- зелени, които така боядисват, а кучето специално както беше мокър от разходката на вън отиде и хубаво се натърка в тях, сега се разхожда зелен :) Като го разхождам хората го гледат и викат " Да не би нещо аз не виждам, ама кучето май е зелено" :) Абе боядисал се :) аз го боядисах специално за Великден ......


Сега малко яйца, тези помогнах на баба ми да ги боядиса, получиха се много красиви.


Тези са за вкъщи и за първи път правих козунак, който на вид и вкус е супер, но иначе е твърд като скала, ако замеря някого с него ще остане без глава :) Нищо другия път по добре ;)



И в нашия дом на връх Великден се роди едно малко коте.


Има и още нещо, но то заслужава отделна публикация :)

ПС. А ако някой се е запитал защо заглавието е такова, просто се чудих какво да е, и в съзнанието ми изникна това, понеже днес имахме музика и пяхме една песен " Хоро" мисля се казваше, та голямо тра- ла -л а- ла -ла голямо нещо, повтаря се 1000 пъти и вече само то ми е в главата :D

2 коментара:

Chiges каза...

Верно много събития са ти се случили :D. Поздравления за новото бебе, за рибките и за прекрасните яйца. А на зеленото куче много се смях :D. Ама и как позира само красавеца :).

Irena каза...

Поздравления за малкото котенце, чудни рибки си си купила. Преди години като и аз гледах рибки много ми хареса този вид, но така и не си купих от тях, незнам защо.
А кучето е голям сладур и този зелен цвят точно за Великден го е направил още по солям сладур :)