неделя, 18 април 2010 г.

Мартенско коте обмен

Вижте какъв прекрасен подарък получих от мартенския обмен. A човека, който ми е пратил изненадата е Лена-Прынческа. За което много и благодаря. Ако знаете каква радост беше, като някое малко дете подскачах и се радвах на шарената кутия и вълшебните нещица в нея. Като започнем от главния подарък котето, което е плетено на една кука и то толкова добре, иска ми се и аз да се науча така прецизно да плета, невероятно коте, даже и шапчицата му се маха, не знам от каква прежда е плетено, но усещането като го пипам е доста мм..... нямам думи много приятно. :); Руски бонбони цяло голямо пакетче, който толкова обичам, толкова вкусни, за секунди ги изядохме, оставих малко за снимката :Д Чаени свещи, които ухаят на лавандула, котето е попило от аромата и сега ми действа успокояващо като го гушна :) Една сладка малка порцеланова чашка- магнит,на която пише града от който е пратено колетчето, а именно Тольятти. И един комплет за бродиране, от 16 годишна сигурно не съм бродирала, е сега тъкмо ще се насладя и на това изкуство :)

Спасибо огромное Лена



А ето и аз с какво участвах в обмена :


7 коментара:

Елена Черчик каза...

Радвам се, че подарък като него. Той е притеснен, че толкова отдавна и се радвам, че всичко дойде в tsellosti и безопасност)))

Irena каза...

Страхотен подарък си получила а това с което си участвала е много сладко :)

Настя Солнечная (ТМ СКРАПБУРГ) каза...

Красиво!!!!! И ваш тоже;-))))

Ваня каза...

Много симпатично коте !
Заповядай при мен за наградка !

ЦВЕТНИ ФАНТАЗИИ каза...

Заповядай за наградка!

Анонимен каза...

Вероника, ставаш все по-добра. Страхотен е този мъник. Желая ти успех. Нали сме се разбрали, че малките неща се правят по-трудно.А ти перфектно се справяш.
Таня

Мама на Ежко каза...

Мерси Таня, тъкмо напоследък си мислех за теб :)
Благодаря на всички :)