сряда, 26 май 2010 г.

Моят дом






След като прочетох предизвикателството на двете елши, веднага започнах да се чудя какъв да бъде моя дом. И веднага ми хрумна да е къща сред природата. Всъщност моята мечта е да си имам малка къщичка с огрооомен двор и в него много животинки :) и красива градинка, аз на хамак с усмивка на лице, се любувам на моето кътче :)
Не бих отказала и къщичка в гората до реката :)
Та от там и идеята за къщичка, в която живее горски трол, а наоколо се разхождат различни животинки. Всичко това в една хармония и блаженство ....
Тази сценка все още не е готова, но понеже я измислих спициално за двете елши, ще Ви я покажа, пък после ще си я донаправя. :)
Само се чудя това дърво да го махна ли или да остане ? Съвети ....
Проекта е измислен за деца, животинките, тролчето и гъбката не са прикрепени и детето може да си измисля различни сценки и да си играе. Развива въображението, финната моторика и много други. Аз като малка много обичах подобни игри, спомням си как с часове си играх с едни мини кученца и измислях, че са в училище, кой с кой е приятел, имаше и любов и караници, бе детска му работа, но децата обичат така да си играят и Ние вече " порасналите" също разиграваме подобни сюжети само, че вече в мислите си. :)

неделя, 23 май 2010 г.

Ох, мои сладки малки кученца

КЛЕОПАТРАКОКО

ЗОРО
АНАБЕЛ
ЗЕВС




На 22. 05. 2009 моята Лизана роди 5 малки сладки палета. Толкова бях щастлива, вчера разглеждах тяхни снимки и ми стана много мъчно. Бяха 3 момченца и 2 момичета: Зоро, Зевс, Клеопатра, Анабел и Константин- Коко. Голяма игра и милувки паднаха, но не можехме да ги задържим :) Та ги продадохме, как ми се иска да ги видя колко са пораснали, дали слушат, дали са здрави .... Дано всичко е наред с моите сладури и са попаднали в добри ръце. Имам връзка само с двама собственици, които дори живеят в моя район и пак не мога да видя ги видя :( Сега като се затопли времето надявам се ще ги разхождат повече и ще ги видя ДАНО :) Много ме е яд на себе си, че не поисках телефон на всеки, който си вземаше куче. Ама какво да се прави учим се от грешките си.
Кученцата вече трябва да са се превърнали в големи кучета, станаха на 1 годинка преди няколко ден.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН СЛАДУРИ !!!

Става

Представям Ви новият ми ключодържател Жабчо:

Не стана както го бях замислила, но .... :( И отива в крейзи предизвикателството


Да не е само жабата, ще сложа и малко снимки от една дъъъъъълга кучешка разходка.
Малко поплувахме във фонтаните :)


Точно на тази разходка намерихме и едно куче кокер шпаньол, което ни съпровождаше през цялата разходка, добре, че имахме резервен синджир ;) , но накрая като тръгнахме да се пребираме, изгубихме надежда, че някой ще си го познае. Та където го намерихме започнахме да разпитваме. За наше щастие намерихме една жена, която имаше дакел, тя прие да вземе кучето и да потърси собствениците, ние нямахне възможност да го вземем. Жената ни се обади след 2 дни и всичко завърши благополучно, кучето се казва Боби. Много се радвам, че помогнахме и всичко е ОК :)


И една загадка :) КОй се крие до мен ? :)

неделя, 16 май 2010 г.

Зайо и Дино



Това са два ключодържателя, направени просто така :)
Исках този път да участвам в крейзи предизвикателството и вчера си рекох, че задължително трябва да направя нещо и така се появи на бял свят този крейзи заек :) Щеше да е само той, но днес, благодарение на баба ми, която даде идеята, се появи и Динозавърче :) което прелича повече на попова лъжичка или риба, но това са подробности :)
Ще участвам и с тях в предизвикателсвтото на двете елши, което е висулки, това си е донякъде висукла ? не знам :)
А забравих да напиша, че крейзи предизвикателсвото е пухкав и сладък. А моите сладури мисля, че са точно такива :)

вторник, 4 май 2010 г.

Катеричок


Напоследък все не ми остава време за блога или ще имам някаква работа, или ще ме мързи, в главата са ми разни задачи и конспекти.
Но тази катеричка си ми харесва много и ще Ви я покажа. Направих я за рождения ден на един сладур, който се казва Борислав и вече е на цели 2 годинки :), понеже е голям фен на Ледене епоха и най- вече на лудата катеричка с жълъда, реших да му подаря точно съблезъбата катеричка :) Може да се каже, че бързо я направих за 2 дни няма и толкова. Стана много сполучлива.
В началото като му я подарих се изплаши от зъбите и каза, че ще го изяде :) :) ;) Но после си я хареса и сега си я разкарва нявсякъде, спи си с нея :) Това за мен е много.




Кройката я изнамерих от един руски сайт, пълнежа е вълна, очите са направени чрез иглонабиване.