понеделник, 1 март 2010 г.

Честита Баба Марта !!!

Здравейте ,
Честита Баба Марта бъдете здрави и щастливи, много късмет :)
А сега да покажа моите мартенички, които направих в събота и неделя ;)

Надявам се да донесат много здраве и щастие, а и всеки който прочете тази побликация мигновенно да знаете също получава една голяма доза ЗДРАВЕ :) :) :)
Ключодържателите са от вълна , направени чрез мокро и сухо валяне ( не знам дали е е така на бълг. език)бе фелтинг :) Имаше и един ключодържател ягодка, но го подарих преди да снимам :) Калинката е брошка, гривните съм ги плела на една кука :)
Забравих да се похваля днес беше раздаването на наградите в благотворителенят конкурс и получих благодарствена грамота :) И като се прибрах още една хубава изненада намерили са ми акордеон ( понеже си търсех, че уча начална педагогика и сега започнахме изучаване на инструмент). Сега ще мога да се упражнявам :)

Днес като цяло беше един прекрасен ден, срещнах много хора, които не бях виждала от години, подарих мартеничкии и се почувствах много хубаво. Дадох си сметка, че е прекрасно да даряваш, да подаряваш, да се усмихваш по- често. Нека се усмихваме повече, да бъдем по- добри :)

2 коментара:

Chiges каза...

Обожавам тези малки сладки сферички, направо са прелестни.
Желая здраве и на теб :).

Анонимен каза...

Вероника, разбира се, че нещицата са ти чудесни. Колието, както го разбирам от снимката е много оригинално. Ръчните неща затова са уникати, защото не се повтарят и никой няма да видиш със същото. Успех! Таня