сряда, 26 май 2010 г.

Моят дом






След като прочетох предизвикателството на двете елши, веднага започнах да се чудя какъв да бъде моя дом. И веднага ми хрумна да е къща сред природата. Всъщност моята мечта е да си имам малка къщичка с огрооомен двор и в него много животинки :) и красива градинка, аз на хамак с усмивка на лице, се любувам на моето кътче :)
Не бих отказала и къщичка в гората до реката :)
Та от там и идеята за къщичка, в която живее горски трол, а наоколо се разхождат различни животинки. Всичко това в една хармония и блаженство ....
Тази сценка все още не е готова, но понеже я измислих спициално за двете елши, ще Ви я покажа, пък после ще си я донаправя. :)
Само се чудя това дърво да го махна ли или да остане ? Съвети ....
Проекта е измислен за деца, животинките, тролчето и гъбката не са прикрепени и детето може да си измисля различни сценки и да си играе. Развива въображението, финната моторика и много други. Аз като малка много обичах подобни игри, спомням си как с часове си играх с едни мини кученца и измислях, че са в училище, кой с кой е приятел, имаше и любов и караници, бе детска му работа, но децата обичат така да си играят и Ние вече " порасналите" също разиграваме подобни сюжети само, че вече в мислите си. :)

13 коментара:

Creative каза...

Разкошен, невероятен проект! Всяко детайлче е така изпипано!
Много ти благодаря, че го споделяш с нас, а аз лично с нетърпение ще очаквам неговото пълно завършване. Но дори и така да остане - пак е прекрасно като замисъл, като изпълнение! Моите адмирации!! :)

Unknown каза...

За пореден път съм възхитена от теб :). Всичко е много красиво! Аз лично много се впечатлих от дървото, така че съм с две ръце да остане :).

Мама на Ежко каза...

То всъщност си е горе долу завършено, просто трябва да прикрепя дървото и къщичката, а др. неща ще бъдат подвижни, може и рекичката малко да раздвижа :)

Благодаря ВИ :)

Le каза...

невероятно, прекрасно!превъзходен проект, няма и какво да коментирам изпълнението, чиждат всички изработката. Но замисъла, идеята, богатото му приложение....абе изобщо...имаш моето признание.Браво!
А дървото е прекрасно, в никакъв случай не го махай, освен в различните сюжети и игри, то носи и усещане и за стабилност и за сянка. ...а патенцето и таралежчето....е,те са тези,заради които всичко е толкова очарователно. Браво.

Мама на Ежко каза...

Le благодаря ти :)
патето трябва да е малък лебед :)
Винаги най- малките неща са най сладки.
А дървото точно защото изобщо не е стабилно изкам да го махна, освен да измислян ещо да се крепи, тежи му много короната и понякога започва да танцува :)

Irena каза...

Всичко е много красиво, много сладко, дървото е прекрасно, застопори го и го остави по добре, лебедчетата са страхотни, всичко е прекрасно :)
Браво на теб :)

~Gery~ каза...

Удивена съм от въображението ти! :)
Всички малки обитатели на тази приказна къщичка са безкрайно очарователни! :) И идеята за многофункционалността ми харесва особено много! :)))

Мама на Ежко каза...

Благодаря Ви :)

Cattt handmade каза...

Чудесна идея и перфектно изпълнение! Всички фигурки са много сладки, а дръвчета не става ли да укрепиш с малко тел?

Chiges каза...

Страхотно изпълнение, Веронче! Много мила картинка :). Всеки път ме очароват твоите вълнени приказки :).

Мама на Ежко каза...

Благодаря ви

Kras каза...

Mного интересно и добре изпълнено-поздравявам те за наградката

Cattt handmade каза...

Вероника, честита ти победа! Напълно си я заслужи с това, което сътвори! :)