събота, 20 февруари 2010 г.

Фея на цветята Кая

Участвах в първото предизвикателсвто на crazy challenge на валентинска тематика и да се похвала извадих късмет спечелих наградата им :)
Следващото им предизвикателство е свързано с пеперуди и цветя. Исках да участвам задължително имах готово нещо, но не мога да го покажа защото участва в мартенския обмен Затова започнах да си мисля какво да направя и ми хрумна идеята да направя Фея, хем има крила ( ето ти пеперуда :)), хем цветя( налие е фея на цветята). Започнах във сряда и по цял ден си боцках вълната :) Ставаше толкова красива и изваяна истинска фея:) Но дойде ред на главата в началото вървеше добре докато не сложих очите и устните, изобщо не си представях така лицето приличаше за вещица, голямо борба беше с главата. Направих след това крилете и на следващия ден дойде ред на косата и разните детайли. Свърших я вчера вечерта, но все пак не ми харесваше главата и по точно устата все едно беше яла живи хора или от цветятя в ръката и :) ;) :) Цяла вечер си мислех за нея и не можах да спя добре, на сутринта я грабнах вече да и правя снимки, но не ми харесваше, казах си или ще я оправя или ще стане по зле. И започна пластичната операция на устните и. Днес на обяд вече бе готова роди се една красива фея на цветята на име Кая. Толкова и се радвах, че започнах да подскачам като малко дете и да я гледам от различни ъгли и да си пея песничка за Кая :) :)
И сега представям Ви моята малка Фея на Цветята Кая, вдъхновена от Crazy Challenge



А ако някой се пита защо е гола, вкъщи ми надуха главата за това :), гола е защото просто ми хареса колко финно и стана тялото, много нежно и красиво и ако я бях облякла според мен щях да я разваля. Иначе измислих ,че понеже е фея която е невидима затова и може да си позволи да си лети гола :)

12 коментара:

SnowQueen каза...

Какая клевая!!!!

Creative каза...

Невероятна е! Толкова феерична! :) И точно голотата й придава усещането за крехкост и невинност (да!), така характерни за феите. :)

Мама на Ежко каза...

Мерси много за милите думи :) На някой хора като я показах не я хареса заради големите очи, но на мен много ми харесва нарочно ги направих така големи нали е Фея така аз си я представям :)

Chiges каза...

Леле, Вероника, изумителна е! Всичко си и е точно! Не мога да и се нагледам :). Страхотен талант имаш.

Rony каза...

Уникална е - Адмирации Шмати :)
Справила си се чудесно !!!

Unknown каза...

И на мен много ми харесва! За мен няма дефект. Напротив, получила се е пракрасна и нежна. Възхити ме!

~Gery~ каза...

Страхотно съм впечатлена! Не съм си и представяла, че от вълна могат да се получат толкова фини и красиви неща! Наистина имаш невероятен талант!

Nana каза...

Да ти завиди човек на търпението. Колко отне да го изчепкаш това чудо? Тялото е много добре направено, а поседнала така на това цвете е супер.

Мама на Ежко каза...

Благодаря на всички :) Отне ми 3 дена :) От сряда на обяд до събота на обяд :І

Мързеланче каза...

Прекрасна е! Благодаря ти, че участва в Щурото предизвикателство ! Много се радвам, че те е вдъхновило :) Чакаме те отново ;)

Unknown каза...

Классная фея!

Мама на Ежко каза...

Спасибо :) Мерси ;)